Έδειραν υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

Θύμα επίθεσης από αγνώστους έπεσε ο υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή στην Αχαΐα, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης μετά από ένα επαγγελματικό ραντεβού που είχε ο πολιτευτής στην πλατεία και την ώρα που αποχωρούσε κατευθυνόμενος με τα πόδια προς την οδό Γούναρη.

Όπως γράφει το patrastimes, τρία άτομα τον πλησίασαν από πίσω και τον έσπρωξαν με δύναμη από κάποια σκαλιά που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο.

Ο κ. Νικολακόπουλος έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος και οι τρεις άγνωστοι δράστες όρμησαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια όπου έβρισκαν!

Το συμβάν είδαν αυτόπτες μάρτυρες και όταν ρωτήθηκε ο ίδιος από την εφημερίδα «Κόσμος» επιβεβαίωσε την πληροφορία και απάντησε πως δεν αντελήφθη ποιοι ήταν οι δράστες, διευκρινίζοντας πως απλώς όταν τον χτυπούσαν διέκρινε ότι οι τρεις είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους σηκώνοντας τα μπλουζάκια που φορούσαν.

Μετά την επίθεση ξυλοδαρμού, ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε αρκετά ράμματα στα φρύδια και αλλού και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο

newsit.gr