"Στα χέρια του Μιχαλολιάκου το αίμα του παιδιού μου"


Τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, "δείχνει" ως ηθικό αυτουργό της εν ψυχρώ δολοφονίας του παιδιού του, ο Παναγιώτης Φύσσας. Σήμερα η οικογένεια θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου - και κατά της ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας στον Alpha ο κ. Φύσσας ανέφερε: "Θέλω να μας πει ο κ. Μιχαλολιάκος πόσο καθαρά είναι τα χέρια του, που έχουν πάνω το αίμα του παιδιού μου".

Ερωτηθείς αν έχει κάποιο στοιχείο, ο πατέρας αναρωτήθηκε: "Πώς γίνονται όλα αυτά; Με ποιανού εντολή γίνονται; Ένας είναι ο αρχηγός του κόμματος, αν δεν το εγκρίνει αυτός, ποιος άλλος μπορεί να το εγκρίνει;".

Σημειώνεται πως σήμερα οι γονείς θα επισκεφθούν το εισαγγελικό γραφείο προκειμένου να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. Πληροφορίες του ΣΚΑΪ, αναφέρουν πως η οικογένεια θα στραφεί όχι μόνο κατά του δράστη, αλλά και των ηθικών αυτουργών, αυτών δηλαδή που έδωσαν την εντολή για την ενέδρα θανάτου.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει ένα βίντεο από τη δολοφονία, το οποίο παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ από την πλευρά της η αστυνομία αρνείται την ύπαρξή τέτοιου υλικού.

Φωτογραφία του παιδιού να ξεψυχά στην αγκαλιά της συντρόφου του περιμένοντας ασθενοφόρο δημοσίευσε το "Πρώτο Θέμα" προκαλώντας αντιδράσεις. Δεν είναι γνωστό από ποιον δόθηκε η φωτογραφία που αποτελεί προανακριτικό υλικό, στην Αστυνομία.

Πηγή: nooz.gr