ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΛΛΗ!


ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ

Aπίστευτα ευρήματα που επιβεβαιώνουν το εμπόριο όπλων για το οποίο πολλοί μιλούσαν, βρήκαν οι αρχές στα δύο εμπορευματοκιβώτια που συνδέονται με τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες...
μέσα στα ευρήματα βρήκαν ένα αντιαεροπορικό όπλο(!) αλλά και ένα αυτοκίνητο σεβρολέτ. Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο που έκαναν ο Σώμα Διώξης Οικονομικού Εγκλήματος σε συνεργασία με το 5ο τελωνείο του Πειραιά, στο ένα κοντέινερ βρέθηκε καναδέζικο αντιαεροπορικό, το οποίο είναι λυμένο, δηλαδή αποσυναρμολογημένο, τη δεκαετία του '40, αλλά ακόμη οι αρχές δεν γνωρίζουν εάν είναι πλήρες λειτουργικό ή όχι. Στο σημείο βρίσκονται αυτήν την ώρα πυροτεχνουργοί προκειμένου να εκτιμήσουν το καναδέζικο αντιαεροπορικό.

Στο έτερο εμπορευματοκιβώτιο βρέθηκε ένα αυτοκίνητο σεβρολέτ, το οποίο οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό προκειμένου να δουν εάν υπάρχει μέσα σε αυτό οπλισμός.

Πάντως οι Αρχές δεν γνωρίζουν εάν για τα περιεχόμενα των κοντέινερ υπάρχουν τα σχετικά πιστοποιητικά ότι πρόκειται δηλαδή για μουσειακά είδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν δυσκολίες από τις αρχές στο να εντοπίσουν τα δυο κοντέινερ.

fimotro