Αποδοκίμασαν τον Δημήτρη Καμπουράκη στην Κεφαλονιά


Φραστική επίθεση δέχθηκε από κατοίκους της Κεφαλονιάς ο δημοσιογράφος του Mega, Δημήτρης Καμπουράκης. Ο παρουσιαστής ενώ βρισκόταν on air δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των εξοργισμένων Κεφαλλονιτών. Αυτό που προκάλεσε την οργή τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ήταν η αναφορά σε φήμες που έκαναν λόγο για νεκροσακούλες, οι οποίες έφτασαν στο νησί σε στρατιωτικό όχημα. «Σταματήστε πια με τις νεκροσακούλες. Μην τα λέτε αυτά!» του φώναζαν αγανακτιμσένοι οι κάτοικοι.

«Εσείς να μην τα διαδίδετε…» απάντησε ο παρουσιαστής, τονίζοντας ότι οι φήμες έχουν προκαλέσει πανικό στους πολίτες.

Καμπουράκης: Μακράν η καλύτερη ανταπόκριση

Σοκ και δέος στην Κεφαλονιά

Τους πήρε όλους παραμάζωμα. Καίριος, ανθρώπινος. Περιγραφή, με εικόνες, με αρχή, μέση και τέλος, που έβαζε το δάχτυλο πάνω στις πληγές του νησιού.

Μπήκα σε δεκάδες σπίτια. Κανένα σπίτι στο Ληξούρι, δεν μπορεί να κατοικηθεί. Εδώ, μετά το σοκ του δεύτερου μεγάλου σεισμού, οι φήμες έχουν σκορπίσει πανικό στο νησί.

Όπως είπε ο απεσταλμένος του MEGA, το μεσημέρι κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα ότι επίκειται φοβερός σεισμός και η Αστυνομία αδειάζει τα σπίτια. Μέχρι ότι πλοία έφεραν στο νησί νεκροσακούλες, λέγαν.

Οι περισσότεροι κάτοικοι κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους. Απόψε, κάποιοι θα πάνε στις σκηνές που επιτέλους στήθηκαν, αλλά πάνω σε βρεγμένο γρασίδι και με συνθήκες που δεν καλύπτουν τις στοιχειώδεις ανάγκες του δοκιμαζόμενου πληθυσμού.

nonews-news.blogspot.gr