Οπαδοί του Ολυμπιακού ξυλοκόπησαν ΜΑΤατζήδες γιατί τους πέρασαν για Παναθηναϊκούς

Οπαδοί του Ολυμπιακού ξυλοκόπησαν ΜΑΤατζήδες γιατί τους πέρασαν για Παναθηναϊκούς!Το περιστατικό έγινε το πρωί της Δευτέρα στο λιμάνι του Πειραιά. Οι αστυνομικοί που είχαν πάει στην Κρήτη για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ έφτασαν στην Αθήνα χωρίς να φορούν τις στολές τους και εκεί τους περίμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως καταγγέλλουν οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι τους πέρασαν για φίλους του Παναθηναϊκού και τους επιτέθηκαν.

28 αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο Ηράκλειο για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, επέστρεψαν την Δευτέρα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι άνδρες των ΜΑΤ με τα πολιτικά τους ρούχα, κατευθύνθηκαν στη στάση του λεωφορείου. Εκεί τους επιτέθηκαν 100 οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως καταγγέλλουν οι αστυνομικοί, που τους πέρασαν για φιλάθλους του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 10 αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων ενώ κατηγορούν το λιμενικό διότι δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και επέτρεψε σε χούλιγκανς με ρόπαλα και καδρόνια να βρίσκονται στο χώρο του λιμανιού.

ΠΗΓΗ