Ποινικοί δολοφόνησαν τους Χρυσαυγίτες;


Στα ίχνη των ανθρώπων που δολοφόνησαν τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το πρώτο θέμα της εφημερίδας "Βήμα της Κυριακής". Πρόκειται, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, για τρία άτομα (δύο Έλληνες και ένα Αλβανό) που ναι μεν εμπίπτουν στο κοινό ποινικό δίκαιο, όμως έχουν αναπτύξει διασυνδέσεις με την τρομοκρατία. Όσο για τον εντοπισμό τους, αυτός έγινε μέσω των συνομιλιών τους από κινητά τηλέφωνα.

Τα στελέχη της αστυνομίας κάνουν λόγο για "πιθανή στρατολόγηση ποινικών δεύτερης σειράς, που δεν θα μπορούσαν ποτέ να κινήσουν τις υπόνοιες των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Οι ποινικοί αυτοί μπορεί να συμμετείχαν σε μια τέτοια ένοπλη επίθεση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων με τους ποινικούς αναφέρεται και ο αποκαλούμενος "βαρόνος της νύχτας", Βασίλης Στεφανάκος, ο οποίος βρίσσκεται στη φυλακή. Σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής", ο Στεφανάκος χαρακτηρίζει φίλο του τον Χριστόδουλο Ξηρό και του εύχεται να ζήσει πολλά χρόνια, ενώ εκφράζει την εκτίμησή του για τον Κουφοντίνα. Υποστηρίζει, επίσης, ότι οι διώξεις που ασκήθηκαν αφότου δραπέτευσε είναι υποκριτικές, μιας και οι αρχές γνώριζαν πολύ καλά τι γίνεται μέσα στη φυλακή. Ο Στεφανάκος αναφέρθηκε και στις "μαϊμούδες της Χρυσής Αυγής", που "ψάχνουν γνωστούς στις φυλακές για να μην τους διακορεύσουν".

seleo.gr