Ο Α.Τσίπρας μπέρδεψε διάσημη συγγραφέα με τη ...Ναόμι Κάμπελ (φωτό)

Την ώρα που στην Ελλάδα φούντωναν οι αντιδράσεις για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο Αλέξης Τσίπρας από την Κροατία έστελνε τα δικά του μηνύματα, δείχνοντας την "αδυναμία" του στη μαύρη γαζέλα της πασαρέλας.

Γιατί στην Κροατία ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν συναντήθηκε μόνο με τον Ολιβερ Στόουν και τον Σλαβόι Ζίζεκ αλλά κουβέντιασε…. νοερά και με την Ναόμι Κάμπελ! Και γράφουμε νοερά γιατί ο κ.Τσίπρας αν και μάλλον θα το ήθελε … ΠΟΤΕ δεν βρέθηκε κατ’ ιδίαν με το γνωστό μοντέλο αλλά με μια … συνονόματη της!!!

Λίγο τα καλά σχόλια και οι έπαινοι από τον Ολιβερ Στόουν, λίγο ο Σλαβόι Ζίζεκ με τα γκουλαγκ και λίγο το άγχος με το πώς κινούνται στην Ελλάδα οι συνιστώσες του, δεν ήθελε και πολύ ο κ.Τσίπρας για να μπερδέψει την μαύρη καλλονή με την διεθνούς φήμης συγγραφέα κυρία Ναόμι Κλάιν.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσαν ο Ζιζεκ με τον κ. Τσίπρα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο βιβλίο "Δόγμα του σοκ", το οποίο έχει γράψει η κ.Κλάιν

«Προσπάθησαν να εφαρμόσουν το δόγμα του σοκ, όπως είπε και η Ναόμι Κάμπελ!!!!!», είπε με έμφαση ο κ.Τσίπρας με τον φιλόσοφο κ.Ζίζεκ μάλιστα να συμφωνεί μαζί του!!!!

Τώρα πως ο κ.Τσίπρας και ο φιλόσοφος μπέρδεψαν την Ναόμι με την κ.Κλάιν είναι απορίας άξιον, αφού πέρα από το όνομα δεν συνδέει τίποτε άλλο τις δύο κυρίες!!! Η Κάμπελ διασχίζει τις πασαρέλες, πίνει σαμπάνιες στα γιοτ και λίαρ τζετ και «την τρέχουν» στα δικαστήρια για ανάρμοστη συμπεριφορά και η κ. Κλάιν παίρνει βραβεία και γράφει βιβλία που γίνονται best sellers σε όλο τον κόσμο! Το μοντέλο εμπνέει τις αντρικές φαντασιώσεις και η συγγραφέας δίνει έμπνευση σε καλλιτέχνες, δημιουργούς ταινιών και θεατρικών έργων …

Η λανθάνουσα γλώσσα όμως καμιά φορά λέει την αλήθεια … Και η αλήθεια είναι πως αυτή η κυρία που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η Ναόμι Κάμπελ



Και αυτή που ακολουθεί είναι η συγγραφέας Ναόμι Κλάιν





Αυτές τις ημέρες πάντως η γνωστή συγγραφέας και ακτιβίστρια του κινήματος της αντι-παγκοσμιοποίησης βρίσκεται στην Αθήνα. Ήδη την έχει υποδεχθεί στα γραφεία της Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου για να της παραχωρήσει συνέντευξη στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που γυρίζει.

Θα της ζητήσει άραγε συγγνώμη για το λεκτικό λάθος;;;;;

seleo.gr