Δείτε που μετακόμισε ο εκδότης του Πρώτου Θέματος ΑναστασιάδηςΟ υποστηρικτής της κυβέρνησης και των μέτρων λιτότητος Θέμος Αναστασιάδης με βάσει τις πληροφορίες του πρώην συνεταίρου του και άσπονδου ...φίλου του Μακη Τριανταφυλλόπουλου δεν μένει πλέον στο Ελλάντα. Όπως λοιπόν μας πληροφορεί η ζούγκλα " Ο Θέμος Αναστασιάδης ζει αυτοεξόριστος στον «φορολογικό παράδεισο» της Ελβετίας μαζί με την οικογένειά του. Ο εκδότης εγκατέλειψε τα πάτρια εδάφη χάριν μιας ασφαλούς διαβίωσης σε προάστιο της Ζυρίχης!

Στον «φορολογικό παράδεισο» της Ελβετίας ζει αυτοεξόριστος ο Θέμος Αναστασιάδης μαζί με την οικογένειά του.

Ο εκδότης έφυγε πρώτος, εγκαταλείποντας τα πάτρια εδάφη χάριν μιας ασφαλούς διαβίωσης σε προάστιο της Ζυρίχης. Είναι φανερό ότι αισθανόταν άβολα μετά το διπλό σκάνδαλο των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ και του dvd Τσέκου - Ζαχόπουλου.

Η διαπίστωση ότι ακόμα και στη χώρα της απόλυτης ασφάλειας επέλεξε ένα κλειστό πολυτελές συγκρότημα-φρούριο σε περιφραγμένο κτήμα αρκετών στρεμμάτων με ιδιωτικό δρόμο, ούτως ώστε η πρόσβαση ανεπιθύμητων προσώπων να καθίσταται αδύνατη, δεν ήταν έκπληξη.

Εκεί λοιπόν στο πολυτελές καταφύγιό του, ατυχώς για εκείνον, τον εντοπίσαμε εμείς!Όσο για μας τους κοινούς θνητούς περιμένουμε να μας σώσει ...ο Αντώνης και ο Μπένι!


zougla.gr