"Γονατίστε και ζητήστε συγνώμη δημοσίως"


Η τραγουδίστρια,Ειρήνη Μερκούρη ξεσπάει μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook κατά του Πέτρου Κωστόπουλου με αφορμή τα όσα είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή της Μεγάλης Τρίτης σχετικά με τον Θεό.

«Σήμερα είναι η μέρα που ο Ιησούς τους πλάκωσε στις κλωτσιές μέσα στο ναό που πήγαιναν και πουλούσαν διάφορα;», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πρόσθεσε: «Μπήκε μέσα και τα πήρε στο κρανίο»!

Αυτό φαίνεται πως έβγαλε από τα ρούχα της την Ειρήνη Μερκούρη, η οποία με ένα μακροσκελές κείμενο επισημαίνει το λάθος που έκανε ο παρουσιαστής και του ζητάει να ζητήσει γονατιστός συγνώμη από τον Ιησού Χριστό!

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε:

«Κ. Κωστόπουλε σήμερα καταφέρατε να απογοητεύσετε σχεδόν όλη την Ελλάδα. Γιατί; Το μεγαλύτερο ποσοστό της Ελλάδας είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Και κάνατε το τεράστιο λάθος να χλευάσετε τον Δημιουργό των Πάντων τον Υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό τον οποίο αποκαλέσατε τραμπούκο και ότι τους έσπασε στο ξύλο όλους. Και σας ρωτώ καταλάβατε τι κάνατε; Προφανώς επειδή δεν καταλάβατε τι κάνατε, σας θυμίζω λοιπόν εγώ ως αμαρτωλή… ότι εκείνος ο Ιησούς Χριστός ο οποίος χλευάσατε και αποκαλέσατε τραμπούκο ήρθε σε αυτό τον κόσμο για να χύσει το αίμα του για εμάς τους αμαρτωλούς! Πως είναι δυνατόν εσείς που είστε παράδειγμα οικογενειάρχη; Πως είναι δυνατόν να βγαίνετε δημοσίως και να χλευάζετε τον Ιησού Χριστό τον Δημιουργό των Πάντων αντί αν είστε το παράδειγμα και μέσα από το βήμα που σας έχει δώσει ο ίδιος ο Θεός να τον ευχαριστείτε και να τον υπερασπίζεστε;

Και όχι να είστε ένας από αυτούς που τον σταύρωσαν! Εγώ λοιπόν ως μερίδα των Ορθόδοξων Χριστιανών που παρακολουθούν την εκπομπή σας θα ήθελα πάρα πολύ να σκεφτείτε και να καταλάβετε πάρα πολύ καλά πόσο στεναχωρήσατε τον Ιησού Χριστό! Σήμερα Μεγάλη Εβδομάδα, την Εβδομάδα των Παθών! Και να γονατίσετε μπροστά στο φακό της τηλεόρασης στο ίδιο σημείο που τον χλευάσατε και να του ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη δημοσίως. Να είστε σίγουρος ότι αυτό θέλω να δει εκείνος και όλοι εμείς οι αμαρτωλοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί που παρακολουθούσαμε την εκπομπή σας! Ελπίζω να καταλάβατε σύντομα το λάθος σας απέναντι στον Ιησού Χριστό!»http://www.nocomments.gr/

Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ