"Και πού ξέρουμε πως η σκύλα δεν ήθελε να βιαστεί;"


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος του Ολυμπιακού Χωριού στο οποίο οδηγήθηκε ο 53χρονος Πολωνός που κατηγορείται για το βιασμό της σκυλίτσας. Χωρίς να νιώσει την παραμικρή ντροπή, χωρίς ίχνος σεβασμού προς το βασανισμένο πλάσμα και δείχνοντας παροιμιώδη αναλγησία, ο Διοικητής τόλμησε να πει «Και πού ξέρετε ότι το σκυλί δεν το ήθελε;» (εννοώντας το να βιαστεί)

Οφείλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Αρχικά, όλοι οι νοήμονες άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο βιασμός είναι πράξη που μόνο οι άνθρωποι πραγματοποιούν. Σε οποιοδήποτε άλλο είδος πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, η αναπαραγωγή, το ζευγάρωμα, γίνεται πάντα συναινετικά. Συγκεκριμένα στα σκυλιά γίνεται όταν κι εφόσον το επιτρέψει το θηλυκό κι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται σε οίστρο (ο οποίος διαρκεί μία περίπου εβδομάδα μετά τη λήξη της περιόδου). Σε περίπτωση που το θηλυκό δεν επιθυμεί να ζευγαρώσει, το αρσενικό σκυλί το καταλαβαίνει κι εγκαταλείπει τις προσπάθειες.

Απ' ό, τι φαίνεται, όμως, στον κόσμο των ανθρώπων, ένα θηλυκό θηλαστικό δεν αντιμετωπίζεται με τον ίδιο σεβασμό. Μάλιστα, (άκουσον, άκουσον!) θεωρείται πως ανατομικά μπορεί να δεχθεί το ζευγάρωμα με έναν άνδρα.

Δεύτερον, εάν ίσχυαν αυτά, τότε για ποιο λόγο η σκυλίτσα βρέθηκε τραυματισμένη στα γεννητικά της όργανα;

Ή μήπως υπάρχει η εντύπωση ότι, επειδή δεν είναι άνθρωπος, δεν έχει κι εκείνη βούληση; Δεν έχει αίσθηση του σωματικού και ψυχικού πόνου; Δεν έχει μνήμη;

Όποιος το πιστεύει αυτό, είναι πραγματικά πολύ αδαής κι επικίνδυνος.

Είναι πραγματικά λυπηρό το να πρέπει κάποιος να εξηγεί τα αυτονόητα.

Τέλος, επισημαίνεται στο Διοικητή πως βρίσκεται στη θέση στην οποία βρίσκεται για να αποκαθιστά τη δικαιοσύνη και να βοηθά στη σύλληψη των εγκληματιών κι όχι για να προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις δηλώσεις του.

Είναι προφανές ότι δε θα ήταν το ίδιο μάγκας ο βιαστής, αν στη θέση της σκυλίτσας βρισκόταν ένα θηλυκό ροτβάιλερ. Γιατί, ως γνωστόν, το ροτβάιλερ έχει σαγόνια ικανά να κόψουν ανθρώπινο λαιμό, κι έτσι δε θα μπορούσε να κάνει επίδειξη του «ανδρισμού» του ή να αδιαφορήσει για τις επιθυμίες της σκύλας.

(Την Τετάρτη στις 12:00 στο κτίριο 7 θα δικαστεί τελικά ο Πολωνός, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας σκυλίτσας το περασμένο Σάββατο στην περιοχή των Θρακομακεδόνων στο Ολυμπιακό Χωριό. Τον δράστη εντόπισε η Αστυνομία αφού τους υπέδειξε το που μένει η ομάδα των εθελοντών που μαζί με την Μάρθα Πουλτίδου παλεύουν για την σωτηρία των ζώων που κακοποιούνται.)

koolnews.gr